Not known Details About عسل روی پوست
Not known Details About عسل روی پوست
Blog Article
با مصرف منظم عسل، ممکن است زمان بهبودی از بیماری های تنفسی ناشی از عفونت ها کاهش یابد.
مصریان باستان، آشوری ها، چینیها، یونانیان و رومی ها از عسل برای التیام زخم ها و درمان بیماری های روده استفاده می کردند. از چند دهه قبل تا کنون، عسل تحت بررسی های آزمایشگاهی و بالینی توسط گروه های پژوهشی مختلف قرار گرفت. چشمگیرترین کشف درباره عسل، خاصیت ضدباکتری عسل بود که در تحقیقات متعدد به آن اشاره شده است. عسل طبیعی، در مقابل بسیاری از ارگانیزم ها نظیر سالمونلا، شینگلا، اشریشیا کولی، هلیکوباکتر پیلوری و غیره، خاصیت ضدباکتریایی از خود به نمایش می گذارد.
۲. شیوهی دیگری که معمولا در طب سنتی برای برطرف کردن عفونت لثه ها کاربرد دارد مخلوط عسل و سرکه انگور است.
عسل گلزار: این نوع عسل از گلها و گلبرگ های مختلف جمع آوری می شود؛ عسل گلزاری ممکن است رنگ، طعم و عطر متنوعی داشته باشد و از آن به عنوان یک عسل چندگیاهی یاد می شود.
همانطور که در مطلب نحوه تشخیص عسل طبیعی گفتیم، تنها get more info راه علمی و دقیق شناخت عسل طبیعی آزمایش عسل در یک آزمایشگاه معتبر است.
از اولین استفادههای عسل برای درمان و سلامت انسان، میتوان به درمان زخمها توسط سومریها در حدود ۲۰۰۰ سال قبل از میلاد مسیح اشاره کرد.
تاریخچه عسل به دوران باستان باز می گردد و از آن زمان تاکنون این ماده طبیعی ارزشمند در تغذیه و درمان در انواع فرهنگ ها و تمدن های مختلف جایگاه ویژه ای داشته است.
خواص تخم کتان و ارزش غذایی آن؛ مصرف تخم کتان برای تناسب اندام و لاغری
همچنین، در صورت داشتن حساسیت به عسل یا دیابت، بهتر است با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنید.
[آن گاه] از درون [شکم] آن، شهدی که به رنگهای گوناگون است بیرون میآید. در آن، برای مردم درمانی است. راستی در این [زندگی زنبوران] برای مردمی که تفکر میکنند نشانه [قدرتالهی] است[۷۰]
از عصور وسطی تا دوران رنسانس، کتب درمانی و دانشگاه های باستانی از خواص درمانی عسل نوشته شد.
عسل برای بهبود سرفه و گلودرد می تواند به چند روش مفید باشد:
بهترین آجیل ها برای بدنسازان کدامند؟ فواید و خواص آجیل برای ورزش بدنسازی
آژانس نظارتی داروها و محصولات بهداشتی بریتانیا توصیه میکند از دادن داروهای داروهای بدون نسخه سرفه و سرماخوردگی به کودکان زیر شش سال خودداری شود و پیشنهاد میکند "داروی خانگی حاوی عسل و لیمو احتمالاً به همان اندازه مفید و بیخطرتر است. این آژانس همچنین هشدار میدهد که بهدلیل خطر ابتلا به بوتولیسم، نباید عسل به نوزاد داده شود.